Thai takeaway Menu
Hovedretter med kylling
ALLE HOVEDRETTER SERVERES MED RIS. EKSTRA RIS:32,-
lIDT STÆRK - MEDIUM STÆRK -
MEGET STÆRK -
9. | 9.Gaeng khiew whan gai | ![]() ![]() |
115,- |
Stegt kylling i grøn karry med kokosmælk, bambusskud, thaiaubergine og sød basilikum | |||
10. | 10.Panaeng gai | ![]() ![]() |
115,- |
Kylling i panaeng karry med kokosmælk og citronblade, broccoli og kartofler | |||
11. | 11.Gaeng phet gai | ![]() ![]() |
115,- |
Kylling i rød karry med kokosmælk, bambusskud, thaiaubergine og sød basilikum | |||
12. | 12.Paht gai met himaphan | 115,- | |
Stegt kylling med cashewnødder og blandede grøntsager | |||
13. | 13.Gai phat graprao | ![]() ![]() ![]() |
115,- |
Stegt kylling med hvidløg, chili, bambusskud og stærk basilikum | |||
14. | 14.Phat priew wan gai | 115,- | |
Stegt kylling med blandede grøntsager i sursød sauce. | |||
15. | 15.Gai phat phak | 115,- | |
Stegt kylling med blandede grøntsager i østerssauce. |