Thai takeaway Menu
Hovedretter med kylling
ALLE HOVEDRETTER SERVERES MED RIS. EKSTRA RIS:32,-
lIDT STÆRK - MEDIUM STÆRK - MEGET STÆRK -
9. | Gaeng khiew whan gai | 105,- | |
Stegt kylling i grøn karry med kokosmælk, bambusskud, thaiaubergine og sød basilikum | |||
10. | Panaeng gai | 105,- | |
Kylling i panaeng karry med kokosmælk og citronblade, broccoli og kartofler | |||
11. | Gaeng phet gai | 105,- | |
Kylling i rød karry med kokosmælk, bambusskud, thaiaubergine og sød basilikum | |||
12. | Paht gai met himaphan | 105,- | |
Stegt kylling med cashewnødder og blandede grøntsager | |||
13. | Gai phat graprao | 105,- | |
Stegt kylling med hvidløg, chili, bambusskud og stærk basilikum | |||
14. | Phat priew wan gai | 105,- | |
Stegt kylling med blandede grøntsager i sursød sauce. | |||
15. | Gai phat phak | 105,- | |
Stegt kylling med blandede grøntsager i østerssauce. |